Deze website gebruikt cookies om uw voorkeuren op te slaan en om het website bezoek te kunnen monitoren.

Prestatieafspraken 2021-2024

Kijk snel bij Prestatieafspraken

Wheermolen-Oost

groeit de komende 10 jaar uit tot sfeervol PurmerendVolg de interactieve rondleiding!

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 22 is er!
- november 2020
Zie nieuwsbrieven

Word lid!

Lid worden van InterWhere? Doen!


Knop word lid 5005

Energieopbrengst

energieopwek
klikhier

Bezoekers

37410
VandaagVandaag88
GisterenGisteren23
Deze weekDeze week111
Deze maandDeze maand466
Totaal aantalTotaal aantal37410

EEN GOEDE BUUR IS NU HARDER NODIG DAN OOITbloemen bezorgen

Een prachtig gebaar van het flatteam van “Het Dagboek”, de seniorenflat aan de Anne Franklaan in Purmerend. Leden van dit team bezochten alle bewoners en gaven een bosje tulpen plus een lekker Paasbrood. Natuurlijk raakt het coronavirus ook Purmerend, maar als je merkt wat de mensen nu voor elkaar overhebben is dat wel heel mooi. Veel bewoners van Het Dagboek missen natuurlijk kinderen en kleinkinderen (zoals op veel plaatsen) maar een geste als dit, doet de mensen echt goed.

Blijf om en aan elkaar denken; heb respect voor iedereen en doe uw best om  het korte lontje te vervangen door medeleven. Ook bij het dagelijkse boodschappen doen bij de supers; we zitten allemaal in hetzelfde schuitje en geen van ons heeft om deze situatie gevraagd.

We zijn er zeker van dat zoiets als wat zich bij Het Dagboek heeft voorgedaan ook bij andere Bewonerscommissies plaats heeft of gaat vinden. Stuur ons een mailtje (met foto) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan plaatsen wij uw bericht op onze website.

Houd vol!!!

 Hier nog een foto die we ontvingen vanuit Monnickendam. Buren van dit hofje praten even bij; de onderlinge afstand is beslist meer dan 1,5 meter.

buren monnickendam

     Verlies elkaar niet uit het oog!!!