Deze website gebruikt cookies om uw voorkeuren op te slaan en om het website bezoek te kunnen monitoren.

Prestatieafspraken 2021-2024

Kijk snel bij Prestatieafspraken

Wheermolen-Oost

groeit de komende 10 jaar uit tot sfeervol PurmerendVolg de interactieve rondleiding!

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 22 is er!
- november 2020
Zie nieuwsbrieven

Word lid!

Lid worden van InterWhere? Doen!


Knop word lid 5005

Energieopbrengst

energieopwek
klikhier

Bezoekers

37410
VandaagVandaag88
GisterenGisteren23
Deze weekDeze week111
Deze maandDeze maand466
Totaal aantalTotaal aantal37410

DIT VRAAGT VAN ALLE BEWONERS MEDEWERKINGvolume down

De gevolgen van het coronavirus kunnen in veel opzichten ondraaglijk zijn. Natuurlijk zijn besmettingsgevolgen het ergst en raken mensen het diepst. Dat er in de hele stad het gevoel van angst en onzekerheid overheerst is zeer zeker begrijpelijk. Het gevoel van onrust en ongerustheid is ook een logisch gevolg van deze omstandigheid. Deze situatie is vergelijkbaar met een oorlogstoestand. Uitgestorven straten en ongekende situaties in de supermarkten.
Heel belangrijk in deze tijd, is dat we rekening met ELKAAR houden omdat we (bijna) allemaal in huis moeten blijven. Vooral geluidsoverlast is in deze omstandigheden het meest belastend. Wat voor uzelf binnenskamers gezellig aandoet, klinkt voor uw buren als “mateloos” irritant omdat zij zich gedwongen voelen uw muziek aan te horen; Zet het geluid laag!!!!!

stereo

Uw woningcorporatie probeert vermaak te organiseren zoals een draaiorgel dat bekende liedjes ten gehore brengt. Medewerkers van Spurd worden uitgenodigd om bij hoogbouw gymnastiekoefeningen te demonstreren en de bewoners moeten dan op hun balkon of galerij deze bewegingen meedoen om de, inmiddels, wat verstijfde spieren weer soepel te maken.

Ook zien we dat diverse Bewonerscommissies zelf acties ondernemen om de medebewoners een hart onder de riem te steken door bloemen of andere attenties uit te delen. In het bericht hieronder schreven we al over “het Dagboek” en hierbij een foto van de attentie die werd bedacht door de BC de Mercuriusflat Lente.

groet BC

Heeft uw BC ook een actie georganiseerd en heeft u daarvan ook een foto, stuur die dan naar ons (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) dan maken we daar ook een website bericht van.