Deze website gebruikt cookies om uw voorkeuren op te slaan en om het website bezoek te kunnen monitoren.

Prestatieafspraken 2021-2024

Kijk snel bij Prestatieafspraken

Wheermolen-Oost

groeit de komende 10 jaar uit tot sfeervol PurmerendVolg de interactieve rondleiding!

wheermolen oost

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 24 is er!
- juli 2021
Zie nieuwsbrieven

Word lid!

Lid worden van InterWhere? Doen!


Knop word lid 5005

Energieopbrengst

energieopwek
klikhier

Bezoekers

42514
VandaagVandaag13
GisterenGisteren18
Deze weekDeze week13
Deze maandDeze maand31
Totaal aantalTotaal aantal42514

...moet ook wel goed georkestreerd zijnGL

Bij het doornemen van het voorlopige verkiezingsprogramma van GroenLinks betrapten we ons op een vreugdevolle glimlach. We kwamen opmerkingen tegen in de paragraaf over wonen die huurdersverenigingen ook gebruiken als ze willen duidelijk maken wat er moet worden verbeterd voor de huurders. 
Dat de verhuurderheffing moet worden afgeschaft komen we gelukkig bij meer partijen tegen zoals ook een streep door de vrije marktwerking in de huursector; dit houdt in ook een streep door het VVD tijdperk en dat zal huurders goed doen. Zoals vaker bij partijen aan de linker flank wordt er vooraf royaal met de geldbuidel gerammeld (€ 10.000 voor elke 18-jarige) maar door het hele verkiezingsprogramma heen is natuurlijk niet alles te verwezenlijken. 
Van GroenLinks hadden we iets meer nadruk willen zien op energietransitie, klimaatadaptatie en het afbouwen van subsidies op Biomassa Centrales. De dirigent heeft nog het nodige te doen om het orkest (samen met nieuwe coalitiegenoten) harmonieus te doen klinken.