• 1
  • 2
  • 3


Welkom op de website van Huurdersvereniging InterWhere. 

InterWhere is een onafhankelijke huurdersvereniging. Zij heeft als doel de belangen te behartigen van alle bewoners die een woning huren van Stichting Intermaris in de regio Purmerend/Waterland. InterWhere is een actieve huurdersvereniging, die gericht is op het adviseren van haar leden. 
InterWhere heeft ook een actieve rol ten opzichte van woningcorporatie Intermaris, zowel in gesprekken met de directie als met het managersteam van Purmerend/Waterland. 
Het loont dus om lid te zijn van InterWhere. Met uw steun kunnen wij meer. Word ook lid!

Wilt u naar een appartement op de locatie postkantoor

KIEST U VOOR UW VOLGENDE HUURWONING IN DE SUPER HOOGBOUW?

Omdat er nogal wat verwarring bestaat of er wel of geen super hoogbouw (22 woonlagen) moet komen op de locatie van het voormalige postkantoor in Purmerend, vragen we dat aan onze huurders.
Het gaat dan echt alleen om de vraag of u uw huidige huurwoning zult gaan verlaten en een woning aanvaardt op de locatie Post.nl; minimale netto-huur vanaf €695,= per maand, dure huur, of koop.

Ruim 13% van de bezoekende huurders en belangstellenden (580 in 2 dagen) aan onze website hebben de moeite genomen de opiniepeiling in te vullen. Hieronder ziet u de resultaten per vraag in een 'taartpunt' (klik op de afbeelding voor een vergroting):

vraag3 vraag2vraag3

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. U kunt deze cookies weigeren. Dit heeft geen invloed op de functionaliteit van de website.