• 1
  • 2
  • 3


Welkom op de website van Huurdersvereniging InterWhere. 

InterWhere is een onafhankelijke huurdersvereniging. Zij heeft als doel de belangen te behartigen van alle bewoners die een woning huren van Stichting Intermaris in de regio Purmerend/Waterland. InterWhere is een actieve huurdersvereniging, die gericht is op het adviseren van haar leden. 
InterWhere heeft ook een actieve rol ten opzichte van woningcorporatie Intermaris, zowel in gesprekken met de directie als met het managersteam van Purmerend/Waterland. 
Het loont dus om lid te zijn van InterWhere. Met uw steun kunnen wij meer. Word ook lid!

Algemene Ledenvergadering 2023

De Algemene Ledenvergadering vond plaats op maandag 20 maart

De voor deze ALV relevante stukken vindt u bij ALV 2023.

 

Downloadlink: Uitnodiging ALV 2023

Algemene Ledenvergadering 2024

De Algemene Ledenvergadering vind plaats op maandag 18 maart

De voor deze ALV relevante stukken vindt u bij ALV 2024.

NB: De statuten kunt u opvragen door middel van een e-mail naar ons kantoor: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hieronder vindt u de uitnodiging (ververs de pagina wanneer u niets ziet):

 

 

Algemene Ledenvergadering 2022

De Algemene Ledenvergadering heeft plaatsgevonden op maandag 21 maart

De voor deze ALV relevante stukken vindt u op de pagina Downloads onder de categorie ALV 2022.

 

Algemene Ledenvergadering 2021

Het jaar 2021 verloopt al even onvoorspelbaar als het voorgaande jaar 2020.

In dat jaar hebben we onze AV drie keer moeten verplaatsen en ten slotte werd besloten deze ledenvergadering “schriftelijk” te organiseren. Hiervoor hebben we van de leden veel begrip ontvangen en iedereen heeft de documenten die tijdens een ALV worden behandeld van de website kunnen halen en voor leden die niet overweg kunnen met een computer of er geen een hebben, werden op verzoek deze documenten thuisbezorgd. Vragen kregen we via de mail binnen of leden kwamen op kantoor om “bijgepraat” te worden. Het geheel is naar ieders tevredenheid verlopen.

 

Voor 2021 willen we dezelfde werkwijze volgen. De coronapandemie neemt in Nederland nu gelukkig af, maar in de periode dat een ALV wordt voorbereid, was het beeld wisselend en zeker niet zo positief om een vergadering te beleggen waarbij ca.85 personen aanwezig zouden kunnen zijn mét inachtneming van de gelden regels.

 

Daarom vindt u hieronder weer de documenten vermeld die van belang zijn. Deze zijn ook op kantoor af te halen (s.v.p. op afspraak op maandag of donderdag) en bent u hiertoe niet in de gelegenheid, dan bezorgen wij het pakketje weer bij u aan huis (hiervoor bellen 0299 – 14 77 00, ook op maandag of donderdag). Het financieel verslag is alleen op kantoor in te zien en wordt niet op de website vermeld.

 

Tot maandag 2 augustus kunt u vragen of reacties sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarna maken we een verslag hiervan en dat wordt weer naar alle leden verzonden (per post of digitaal).

 

De voor deze ALV relevante artikelen:


- Jaarverslag 2020
- Jaarwerkplan 2021
- Statuten
Verklaring controlecommissie 2021

NB: de documenten die beschikbaar zijn, kunnen worden aangeklikt.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. U kunt deze cookies weigeren. Dit heeft geen invloed op de functionaliteit van de website.