• 1
  • 2
  • 3


Welkom op de website van Huurdersvereniging InterWhere. 

InterWhere is een onafhankelijke huurdersvereniging. Zij heeft als doel de belangen te behartigen van alle bewoners die een woning huren van Stichting Intermaris in de regio Purmerend/Waterland. InterWhere is een actieve huurdersvereniging, die gericht is op het adviseren van haar leden. 
InterWhere heeft ook een actieve rol ten opzichte van woningcorporatie Intermaris, zowel in gesprekken met de directie als met het managersteam van Purmerend/Waterland. 
Het loont dus om lid te zijn van InterWhere. Met uw steun kunnen wij meer. Word ook lid!

Nieuws

Nieuwsberichten van Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties op Rijksoverheid.nl
  1. Wegens plotselinge noodweer op Curaçao is de rehabilitatie van de Curaçaose verzetsheld Tula gisteravond afgelast. De organisatoren van het officiële programma hebben besloten de ceremonie te verplaatsen naar woensdag 4 oktober, van 17.30 tot 18.30 uur lokale tijd op Curaçao. 
  2. Staatssecretaris Alexandra van Huffelen van Koninkrijksrelaties brengt van 30 september tot en met 5 oktober een werkbezoek aan Sint Maarten en Curaçao. Het bezoek staat voor een groot deel in het teken van het herdenkingsjaar slavernijverleden. Zo neemt ze op Sint Maarten deel aan een Catshuissessie met vertegenwoordigers van alle zes eilanden en is zij op Curaçao voor de rehabilitatie van Tula. 
  3. De heer drs. H.J.J. (Henri) Lenferink wordt waarnemend commissaris van de Koning in de provincie Gelderland. De ministerraad heeft op voorstel van minister De Jonge van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties besloten om hem voor te dragen voor benoeming. De benoeming gaat in op 2 oktober 2023.
  4. De ministerraad heeft ingestemd met de voordracht tot herbenoeming van de heer Jan Helmond MPM als waarnemend Rijksvertegenwoordiger voor de openbare lichamen Bonaire, Sint Eustatius en Saba. De heer Helmond bekleedt deze functie sinds november 2017. De verlenging gaat in per 8 november 2023. De herbenoeming zal bij Koninklijk besluit worden geformaliseerd.
  5. De heer H. (Hans) Goedkoop wordt lid van het Kapittel voor de Civiele Orden. Hij volgt hiermee de heer P.A.C.M. (Peter) van der Velden op. De Rijksministerraad heeft op voorstel van minister De Jonge van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties besloten hem voor te dragen voor benoeming. De benoeming gaat in op 5 oktober 2023.
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. U kunt deze cookies weigeren. Dit heeft geen invloed op de functionaliteit van de website.