• 1
  • 2
  • 3


Welkom op de website van Huurdersvereniging InterWhere. 

InterWhere is een onafhankelijke huurdersvereniging. Zij heeft als doel de belangen te behartigen van alle bewoners die een woning huren van Stichting Intermaris in de regio Purmerend/Waterland. InterWhere is een actieve huurdersvereniging, die gericht is op het adviseren van haar leden. 
InterWhere heeft ook een actieve rol ten opzichte van woningcorporatie Intermaris, zowel in gesprekken met de directie als met het managersteam van Purmerend/Waterland. 
Het loont dus om lid te zijn van InterWhere. Met uw steun kunnen wij meer. Word ook lid!

Purmerend is de tel kwijt

85 GEZINNEN MET EEN ONDERGRONDSE CONTAINER

De hoogbouw aan de Mercuriusweg wordt tot volle tevredenheid van de bewoners gerenoveerd opgetild naar energielabel A.
In deze hoogbouw, waarin 85 gezinnen wonen, staan in een speciale ruimte 3 grote containers die 2x per week worden geleegd.
Gelukkig maar want die containers zijn steeds overvol en de bewoners zetten vaak nog spullen naast die containers!!

In de nieuwe situatie gaan de 3 containers weg en wordt er één ondergrondse container geplaatst. Wilt u even met de bewoners meetellen hoe vaak per week (per dag) de gemeente een speciale wagen moet langs sturen willen ze daar niet in een gebied wonen dat binnen zeer korte tijd verpaupert door het op straat liggend restafval. Misschien gaat ook de gemeente Purmerend een hertelling plegen en komen dan snel met een geruststellende oplossing!!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. U kunt deze cookies weigeren. Dit heeft geen invloed op de functionaliteit van de website.