• 1
  • 2
  • 3


Welkom op de website van Huurdersvereniging InterWhere. 

InterWhere is een onafhankelijke huurdersvereniging. Zij heeft als doel de belangen te behartigen van alle bewoners die een woning huren van Stichting Intermaris in de regio Purmerend/Waterland. InterWhere is een actieve huurdersvereniging, die gericht is op het adviseren van haar leden. 
InterWhere heeft ook een actieve rol ten opzichte van woningcorporatie Intermaris, zowel in gesprekken met de directie als met het managersteam van Purmerend/Waterland. 
Het loont dus om lid te zijn van InterWhere. Met uw steun kunnen wij meer. Word ook lid!

Ga genieten van een heerlijke vakantie

DENK IN DE ZOMERMAANDEN AAN UW BURENopslot

De zomervakantie staat alweer voor de deur; velen van u trekken er op uit. Neem voor u vertrekt wel de nodige veiligheids-maatregelen zoals het controleren of zelfs het vervangen van de sloten. Deugdelijk hang- en sluitwerk is uw eigen verantwoording.

Ook afspraken maken met uw buren over het regelmatig legen van uw brievenbus of zelfs het aan en uitdoen van een verlichting; door deze maatregelen is het voor de buitenwereld niet direct zichtbaar dat u afwezig bent.
Mocht u behoren tot het toch nog grote percentage Nederlanders dat niet met vakantie gaat dan wordt er dringend beroep op u gedaan om rekening te houden met uw buren op de prachtige zomeravonden die op komst zijn. Hierbij noemen wij:

  • geen harde muziek; denk aan de kinderen die willen slapen
  • bij het organiseren van een BBQ; maak dan afspraken met de buren

Voor de hoogbouw gelden strenge regels betreffende een BBQ; dit mag beslist niet met open vuur op de balkons (vuurkorf;houtskool; briketten);openvuur elektrische BBQ is wel toegestaan.

Intermaris controleert intensief op het naleven van deze verordening die is tot stand gekomen in samenwerking met de brandweer. Bij vermoedens van open vuur wordt 112 gealarmeerd.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. U kunt deze cookies weigeren. Dit heeft geen invloed op de functionaliteit van de website.