• 1
  • 2
  • 3


Welkom op de website van Huurdersvereniging InterWhere. 

InterWhere is een onafhankelijke huurdersvereniging. Zij heeft als doel de belangen te behartigen van alle bewoners die een woning huren van Stichting Intermaris in de regio Purmerend/Waterland. InterWhere is een actieve huurdersvereniging, die gericht is op het adviseren van haar leden. 
InterWhere heeft ook een actieve rol ten opzichte van woningcorporatie Intermaris, zowel in gesprekken met de directie als met het managersteam van Purmerend/Waterland. 
Het loont dus om lid te zijn van InterWhere. Met uw steun kunnen wij meer. Word ook lid!

Duizenden huurders vormen groot vraagteken

WELKE HUURDER OF PROFESSIONAL SNAPT ER NOG IETS VAN vraagteken

De vragen over de huurverhoging voor 2019 worden nu al elke dag gesteld. Gaan de huren omhoog? Waarom een huurverhoging? Hoe hoog worden de woonlasten volgend jaar? Waarom moet ik een huurverhoging krijgen als de WOZ waarde stijgt? Omdat een stijging van de WOZ een hogere verkoopprijs genereert? Omdat een hogere WOZ zorgt voor meer liberalisering? Omdat door hogere WOZ meer (ver)huurderheffing moet worden betaald; dat is op zich dus al een huurverhoging want de huurders betalen de (ver)huurderheffing!!

Worden dan ook nog eens de "scheefwoners"; aangepakt door onevenredige huurverhoging?? Al met al wordt het een zware tijd voor de huurdersorganisaties om alle aanpassingen/verhogingen van de huren (sociaal of geliberaliseerd) binnen de perken te houden.

Het kabinet is aan zet om te zorgen dat er zeer snel en zeer veel gebouwd gaat worden in de sociale sector. Middenhuur is niet de heilige graal. Let niet op de "plaatjes" van Rutte maar kijk wat er onder de streep resteert in uw huishoudboekje. Dus netto-netto besteedbaar.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. U kunt deze cookies weigeren. Dit heeft geen invloed op de functionaliteit van de website.