• 1
  • 2
  • 3


Welkom op de website van Huurdersvereniging InterWhere. 

InterWhere is een onafhankelijke huurdersvereniging. Zij heeft als doel de belangen te behartigen van alle bewoners die een woning huren van Stichting Intermaris in de regio Purmerend/Waterland. InterWhere is een actieve huurdersvereniging, die gericht is op het adviseren van haar leden. 
InterWhere heeft ook een actieve rol ten opzichte van woningcorporatie Intermaris, zowel in gesprekken met de directie als met het managersteam van Purmerend/Waterland. 
Het loont dus om lid te zijn van InterWhere. Met uw steun kunnen wij meer. Word ook lid!

Featured

Koude voeten, rode neuzen en sjaal nodig?

SNEL NAAR HET MELDPUNT VAN DE WOONBONDmeldpunt energiealarm

Anno 2018 moet het niet meer nodig zijn dat u als in een cocon zich door uw woonkamer moet voortbewegen omdat het in uw woning niet warm te stoken is. Hoewel corporaties goed bezig zijn om te isoleren, kan het bij u zijn alsof de wereld nog stilstaat. Het gevolg kan zijn dat u energierekeningen krijgt die niet meer te betalen zijn. Natuurlijk moeten we de schuld bij Rutte III leggen maar daar krijgt u het niet warmer van (hooguit van de woede die het bij u opwekt. Maar wie wil er naar u luisteren en bij wie krijgt u eindelijk eens gehoor als u uw probleem kwijt wilt? De Woonbond heeft een meldpunt geopend waar huurders van zich kunnen laten horen en zij zo de mogelijkheid krijgen hierop een inventarisatie te maken en in gesprek te gaan met corporaties en politiek. Ga hiervoor naar: Meldpunt Energiealarm

Huurdersvereniging InterWhere is ook geïnteresseerd in concrete problemen op dit gebied.

Wij verzamelen de reacties en nemen deze mee in de vergaderingen met de directie van Intermaris en brengen dit naar voren tijdens ons overleg met de gemeente. Vooral als u in financiële problemen komt door extreem hoge energielasten (maak vergelijkingen met uw omgeving) is het nodig dat u de helpende hand wordt geboden. InterWhere kan natuurlijk niet uw energieverbruik/kosten verlagen, maar wij kunnen wel aanhoren en de benodigde instanties aanspreken.

Doe uw melding zo kort mogelijk, wel met vermelding van naam en adres, uitsluitend per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

jaarnota

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. U kunt deze cookies weigeren. Dit heeft geen invloed op de functionaliteit van de website.