• 1
  • 2
  • 3


Welkom op de website van Huurdersvereniging InterWhere. 

InterWhere is een onafhankelijke huurdersvereniging. Zij heeft als doel de belangen te behartigen van alle bewoners die een woning huren van Stichting Intermaris in de regio Purmerend/Waterland. InterWhere is een actieve huurdersvereniging, die gericht is op het adviseren van haar leden. 
InterWhere heeft ook een actieve rol ten opzichte van woningcorporatie Intermaris, zowel in gesprekken met de directie als met het managersteam van Purmerend/Waterland. 
Het loont dus om lid te zijn van InterWhere. Met uw steun kunnen wij meer. Word ook lid!

Featured

Wat heb je mooie blauwe ogen ♪♫♪♫♪

KIJK KRITISCH NAAR DE MOOIE VERHALENhuurdersduurzaamheid1

Ook voor 2019 worden er weer allerlei toezeggingen gedaan door partijen die daar zelf belang bij hebben. Het wordt moeilijk "fake" nieuws van de ware berichtgeving te onderscheiden. In Den Haag lopen veel lobbyisten rond om hun voordeel zo duidelijk mogelijk over te brengen bij het kabinet; toevallig zijn de uitkomsten nooit in het voordeel van de kleine burger. De koopkrachtplaatjes voor 2019 zijn ook al mooi ingekleurd. "Ruimere bestedingsmogelijkheden voor de werkenden". Maar hoe zit het met hen, die al 45 jaar hard gewerkt hebben en waarvan de pensioentjes al meer dan 10 jaar niet geïndexeerd zijn? Hebben die voor 2019 ook zo'n bijzonder goed vooruitzicht? We denken het niet. Een serieus onderzoek van het KWH (Kwaliteitscentrum van de Woningcorporaties) over hoe huurders denken over duurzaamheid en de financiële gevolgen voor hen, willen we u niet onthouden.

 huurdersduurzaamheid

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. U kunt deze cookies weigeren. Dit heeft geen invloed op de functionaliteit van de website.