• 1
  • 2
  • 3


Welkom op de website van Huurdersvereniging InterWhere. 

InterWhere is een onafhankelijke huurdersvereniging. Zij heeft als doel de belangen te behartigen van alle bewoners die een woning huren van Stichting Intermaris in de regio Purmerend/Waterland. InterWhere is een actieve huurdersvereniging, die gericht is op het adviseren van haar leden. 
InterWhere heeft ook een actieve rol ten opzichte van woningcorporatie Intermaris, zowel in gesprekken met de directie als met het managersteam van Purmerend/Waterland. 
Het loont dus om lid te zijn van InterWhere. Met uw steun kunnen wij meer. Word ook lid!

InterWhere in gesprek in de polder

NIET OP DE HEI MAAR ORIGINEEL POLDERENbeemster

Onlangs gonsde het op de social media over het niet monteren volgens wet- en regelgeving van de waterleiding in de gerenoveerde Mercuriusflats door de firma Hemubo die voor Intermaris de renovatiewerkzaamheden in deze flats uitvoert. Helaas verwachten sommigen dat de huurdersvereniging direct op deze melding moet reageren. Waar men echter onwetend van is, is dat InterWhere (vanaf de eerste meldingen) informatie inwint bij diverse instanties die hier "verstand" van hebben. Onder deze instanties valt zeker niet alleen Intermaris, maar wel de bouwkundige ingenieurs van de Woonbond. Natuurlijk is ook overlegd met de gemeente Purmerend die Intermaris had aangeraden enkele posities te laten herkeuren.

Jammer en onnodig dat er gesproken en geschreven wordt over een "legionella uitbraak". Dit is een kop die de lading niet dekt!
InterWhere heeft tijdens een overleg met het directieteam van Intermaris (in de polder) nogmaals duidelijk gemaakt hoe een eerste melding over een dergelijk onderwerp dient te worden aangepakt om te voorkomen dat niet-legionella-experts opeens alles pretenderen te weten waardoor onnodige onrust kan ontstaan. Beterschap is beloofd en ook worden de kasten waarin de SVP units en de waterleidingen zitten, per stuk onderzocht en waarnodig aangepast.

InterWhere heeft op deze dag nog veel zaken in het voordeel van de huurder kunnen bewerkstelligen, maar daarover later meer.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. U kunt deze cookies weigeren. Dit heeft geen invloed op de functionaliteit van de website.