• 1
  • 2
  • 3


Welkom op de website van Huurdersvereniging InterWhere. 

InterWhere is een onafhankelijke huurdersvereniging. Zij heeft als doel de belangen te behartigen van alle bewoners die een woning huren van Stichting Intermaris in de regio Purmerend/Waterland. InterWhere is een actieve huurdersvereniging, die gericht is op het adviseren van haar leden. 
InterWhere heeft ook een actieve rol ten opzichte van woningcorporatie Intermaris, zowel in gesprekken met de directie als met het managersteam van Purmerend/Waterland. 
Het loont dus om lid te zijn van InterWhere. Met uw steun kunnen wij meer. Word ook lid!

Featured

Purmerend zoekt energiecoaches

VERLAGING ENERGIENOTA; LAGERE WOONLASTEN

energiecoach

De Energiecoach is in veel steden van Nederland al een bekend begrip. In de prestatieafspraken die de gemeente met woningcorporaties en huurdersorganisaties maakte, was in 2017 al opgenomen dat Purmerend ook energiecoaches wil gaan opleiden.

HV InterWhere heeft nu de organisatie hiervoor op zich genomen.
Na de training gaat deze coach bij burgers op bezoek om hen advies te geven over het zo zuinig mogelijk omgaan met energie. Het effect is dan tweeledig, te weten het meewerken aan positieve milieueffecten en het verbruik van, zo mogelijk, minder energie wat direct weer terug te vinden is in uw energienota. Dit is ook een verlaging van de woonlasten. Bespreek de mogelijkheden met de energiecoach. Let wel, hij/zij komt alleen bij Purmerenders die een bezoek hiervoor “aanvragen”.

De vrijwilliger, die zich opgeeft om energiecoach te willen worden, volgt een opleiding (3 dagdelen) die wordt verzorgd door de Nederlandse Woonbond, die hiervoor specialisten in dienst heeft. InterWhere stelt haar kantoorruimte hiervoor beschikbaar.
Als huurder van Intermaris heeft u de eerste besparing op uw energierekening al kunnen verzilveren omdat Intermaris aan al haar huurders een doos met 10 LED lampen heeft gegeven.

           Voor meer informatie en aanmelding:
           http://duurzaam.purmerend.nl/energiecoach
           of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

InterWhere wenst de nieuwe energiecoaches veel succes.

 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. U kunt deze cookies weigeren. Dit heeft geen invloed op de functionaliteit van de website.