• 1
  • 2
  • 3


Welkom op de website van Huurdersvereniging InterWhere. 

InterWhere is een onafhankelijke huurdersvereniging. Zij heeft als doel de belangen te behartigen van alle bewoners die een woning huren van Stichting Intermaris in de regio Purmerend/Waterland. InterWhere is een actieve huurdersvereniging, die gericht is op het adviseren van haar leden. 
InterWhere heeft ook een actieve rol ten opzichte van woningcorporatie Intermaris, zowel in gesprekken met de directie als met het managersteam van Purmerend/Waterland. 
Het loont dus om lid te zijn van InterWhere. Met uw steun kunnen wij meer. Word ook lid!

Featured

Opleiding Energiecoach Purmerend

BEZOEK MOGELIJK VOOR ALLE PURMERENDERS

energiecoachopleiding

De energiecoach Purmerend is een samenwerkingsverband tussen de gemeente, de woningcorporaties en huurdersorganisaties in Purmerend. De opzet van dit project is te komen tot een verlaging van de energielasten voor elk huisgezin.

De E-coaches die straks aan het werk gaan krijgen hun opleiding van de Nederlandse Woonbond; HV InterWhere stelt haar kantoorruimte hiervoor beschikbaar.
Elke inwoner van Purmerend kan een bezoek van een energiecoach aanvragen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), zowel huurder als eigenaar-bewoner.

Vindt u dat uw energierekening aan de hoge kant is en er wellicht een verbetering hierin mogelijk is, vraag dan een bezoek aan. Natuurlijk werkt u ook zo mee aan positieve milieueffecten.
Aan een bezoek en advies van de energiecoach zijn géén kosten verbonden.

Voor dit seizoen zijn er al twee parallel opleidingen volgeboekt.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. U kunt deze cookies weigeren. Dit heeft geen invloed op de functionaliteit van de website.