• 1
  • 2
  • 3


Welkom op de website van Huurdersvereniging InterWhere. 

InterWhere is een onafhankelijke huurdersvereniging. Zij heeft als doel de belangen te behartigen van alle bewoners die een woning huren van Stichting Intermaris in de regio Purmerend/Waterland. InterWhere is een actieve huurdersvereniging, die gericht is op het adviseren van haar leden. 
InterWhere heeft ook een actieve rol ten opzichte van woningcorporatie Intermaris, zowel in gesprekken met de directie als met het managersteam van Purmerend/Waterland. 
Het loont dus om lid te zijn van InterWhere. Met uw steun kunnen wij meer. Word ook lid!

Energiecoach spreekt de Purmerenders aan

OPLEIDING TWEE MAAL COMPLEET VOLGEBOEKTenergie huis

Uit de animo om de opleiding tot energiecoach te volgen, blijkt dat hieraan in Purmerend een grote behoefte bestaat. Nu kunnen in totaal zo’n 30 e-coaches op pad om de inwoners van Purmerend te helpen met het verlagen van de “woonlasten”. In diverse steden in Nederland is de E-coach al actief zoals in Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Nijmegen, Apeldoorn, Maastricht enz.

20190926 155527

zojuist ontvingen zij hun certificaat Energiecoach

Purmerend start vanaf oktober het project energiecoach die bij mensen thuis gratis advies kunnen geven over energiebesparing. Dit gebeurt in samenwerking met het de gemeente, woningcorporaties en huurdersverenigingen van en in Purmerend.
Natuurlijk bent u (huurder of eigenaar-bewoner) geïnteresseerd in energiebesparing, stuur daarvoor een mailtje voor aanmelding naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. U kunt deze cookies weigeren. Dit heeft geen invloed op de functionaliteit van de website.