• 1
  • 2
  • 3


Welkom op de website van Huurdersvereniging InterWhere. 

InterWhere is een onafhankelijke huurdersvereniging. Zij heeft als doel de belangen te behartigen van alle bewoners die een woning huren van Stichting Intermaris in de regio Purmerend/Waterland. InterWhere is een actieve huurdersvereniging, die gericht is op het adviseren van haar leden. 
InterWhere heeft ook een actieve rol ten opzichte van woningcorporatie Intermaris, zowel in gesprekken met de directie als met het managersteam van Purmerend/Waterland. 
Het loont dus om lid te zijn van InterWhere. Met uw steun kunnen wij meer. Word ook lid!

Bezoek Tweede Kamer was politiek succes

ORGANISATIE IN/VAN DE TWEEDE KAMER NIET VLEKKELOOS

Op de elfde van de elfde ging een huurdersdelegatie vanuit Purmerend en Hoorn (totaal bijna 200 personen) richting het Binnenhof in Den Haag omfoto4 een proteststem te laten horen aan de Kamerleden die op die dag vergaderde over de begroting Wonen. De Verhuurdersheffing is daar een onderdeel van. Alles was goed geregeld alleen de binnendienst van de 2de Kamer liet het wat afweten waardoor onze huurders in een lange rij voor de ingang moesten blijven wachten en een gedeelte van de vergadering hebben gemist.
InterWhere vond dat heel erg vervelend voor de mensen die met veel inzet en enthousiasme de rit naar Den Haag wilde maken.
Daarom besloot het bestuur onze “gasten” een extra gezellige avond te bezorgen bij Spijkerman in Purmerend. Natuurlijk zijn alleen huurders uit Purmerend door InterWhere uitgenodigd. De ca. 65 personen die zich hiervoor hadden aangemeld hebben een avond meegemaakt zie ze niet snel zullen vergeten. De directeur van de Woonbond en de beide directeuren van Intermaris waren aanwezig om nog eens het positieve effect van “Den Haag” duidelijk te maken. Deze heren gingen ook met diverse bezoekers in gesprek over uiteenlopende onderwerpen.

Er was live muziek; niet zomaar muziek maar het Trio Doña Pessy verzorgde warme en exotische klanken. Ook hun uitstraling liet duidelijk blijken dat ze zelf ook veel plezier beleven aan het maken van muziek en de weerklank op het publiek was daardoor voorspelbaar.

Het bestuur van HV InterWhere is blij deze avond te hebben georganiseerd en aangeboden aan onze leden. Aan het slot van de avond klonk de roep vanuit de zaal om een jaarlijkse herhaling. Hieronder een fotoreportage van de avond.

 foto1 foto2foto3 foto4

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. U kunt deze cookies weigeren. Dit heeft geen invloed op de functionaliteit van de website.