• 1
  • 2
  • 3


Welkom op de website van Huurdersvereniging InterWhere. 

InterWhere is een onafhankelijke huurdersvereniging. Zij heeft als doel de belangen te behartigen van alle bewoners die een woning huren van Stichting Intermaris in de regio Purmerend/Waterland. InterWhere is een actieve huurdersvereniging, die gericht is op het adviseren van haar leden. 
InterWhere heeft ook een actieve rol ten opzichte van woningcorporatie Intermaris, zowel in gesprekken met de directie als met het managersteam van Purmerend/Waterland. 
Het loont dus om lid te zijn van InterWhere. Met uw steun kunnen wij meer. Word ook lid!

Corona brengt het beste in ons naar boven

EEN GOEDE BUUR IS NU HARDER NODIG DAN OOITbloemen bezorgen

Een prachtig gebaar van het flatteam van “Het Dagboek”, de seniorenflat aan de Anne Franklaan in Purmerend. Leden van dit team bezochten alle bewoners en gaven een bosje tulpen plus een lekker Paasbrood. Natuurlijk raakt het coronavirus ook Purmerend, maar als je merkt wat de mensen nu voor elkaar overhebben is dat wel heel mooi. Veel bewoners van Het Dagboek missen natuurlijk kinderen en kleinkinderen (zoals op veel plaatsen) maar een geste als dit, doet de mensen echt goed.

Blijf om en aan elkaar denken; heb respect voor iedereen en doe uw best om  het korte lontje te vervangen door medeleven. Ook bij het dagelijkse boodschappen doen bij de supers; we zitten allemaal in hetzelfde schuitje en geen van ons heeft om deze situatie gevraagd.

We zijn er zeker van dat zoiets als wat zich bij Het Dagboek heeft voorgedaan ook bij andere Bewonerscommissies plaats heeft of gaat vinden. Stuur ons een mailtje (met foto) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan plaatsen wij uw bericht op onze website.

Houd vol!!!

 Hier nog een foto die we ontvingen vanuit Monnickendam. Buren van dit hofje praten even bij; de onderlinge afstand is beslist meer dan 1,5 meter.

buren monnickendam

     Verlies elkaar niet uit het oog!!!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. U kunt deze cookies weigeren. Dit heeft geen invloed op de functionaliteit van de website.