• 1
  • 2
  • 3


Welkom op de website van Huurdersvereniging InterWhere. 

InterWhere is een onafhankelijke huurdersvereniging. Zij heeft als doel de belangen te behartigen van alle bewoners die een woning huren van Stichting Intermaris in de regio Purmerend/Waterland. InterWhere is een actieve huurdersvereniging, die gericht is op het adviseren van haar leden. 
InterWhere heeft ook een actieve rol ten opzichte van woningcorporatie Intermaris, zowel in gesprekken met de directie als met het managersteam van Purmerend/Waterland. 
Het loont dus om lid te zijn van InterWhere. Met uw steun kunnen wij meer. Word ook lid!

Iedereen verplicht in huis blijven

DIT VRAAGT VAN ALLE BEWONERS MEDEWERKINGvolume down

De gevolgen van het coronavirus kunnen in veel opzichten ondraaglijk zijn. Natuurlijk zijn besmettingsgevolgen het ergst en raken mensen het diepst. Dat er in de hele stad het gevoel van angst en onzekerheid overheerst is zeer zeker begrijpelijk. Het gevoel van onrust en ongerustheid is ook een logisch gevolg van deze omstandigheid. Deze situatie is vergelijkbaar met een oorlogstoestand. Uitgestorven straten en ongekende situaties in de supermarkten.
Heel belangrijk in deze tijd, is dat we rekening met ELKAAR houden omdat we (bijna) allemaal in huis moeten blijven. Vooral geluidsoverlast is in deze omstandigheden het meest belastend. Wat voor uzelf binnenskamers gezellig aandoet, klinkt voor uw buren als “mateloos” irritant omdat zij zich gedwongen voelen uw muziek aan te horen; Zet het geluid laag!!!!!

stereo

Uw woningcorporatie probeert vermaak te organiseren zoals een draaiorgel dat bekende liedjes ten gehore brengt. Medewerkers van Spurd worden uitgenodigd om bij hoogbouw gymnastiekoefeningen te demonstreren en de bewoners moeten dan op hun balkon of galerij deze bewegingen meedoen om de, inmiddels, wat verstijfde spieren weer soepel te maken.

Ook zien we dat diverse Bewonerscommissies zelf acties ondernemen om de medebewoners een hart onder de riem te steken door bloemen of andere attenties uit te delen. In het bericht hieronder schreven we al over “het Dagboek” en hierbij een foto van de attentie die werd bedacht door de BC de Mercuriusflat Lente.

groet BC

Heeft uw BC ook een actie georganiseerd en heeft u daarvan ook een foto, stuur die dan naar ons (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) dan maken we daar ook een website bericht van.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. U kunt deze cookies weigeren. Dit heeft geen invloed op de functionaliteit van de website.