• 1
  • 2
  • 3


Welkom op de website van Huurdersvereniging InterWhere. 

InterWhere is een onafhankelijke huurdersvereniging. Zij heeft als doel de belangen te behartigen van alle bewoners die een woning huren van Stichting Intermaris in de regio Purmerend/Waterland. InterWhere is een actieve huurdersvereniging, die gericht is op het adviseren van haar leden. 
InterWhere heeft ook een actieve rol ten opzichte van woningcorporatie Intermaris, zowel in gesprekken met de directie als met het managersteam van Purmerend/Waterland. 
Het loont dus om lid te zijn van InterWhere. Met uw steun kunnen wij meer. Word ook lid!

Wat als muziek in de oren klinkt...

...moet ook wel goed georkestreerd zijnGL

Bij het doornemen van het voorlopige verkiezingsprogramma van GroenLinks betrapten we ons op een vreugdevolle glimlach. We kwamen opmerkingen tegen in de paragraaf over wonen die huurdersverenigingen ook gebruiken als ze willen duidelijk maken wat er moet worden verbeterd voor de huurders. 
Dat de verhuurderheffing moet worden afgeschaft komen we gelukkig bij meer partijen tegen zoals ook een streep door de vrije marktwerking in de huursector; dit houdt in ook een streep door het VVD tijdperk en dat zal huurders goed doen. Zoals vaker bij partijen aan de linker flank wordt er vooraf royaal met de geldbuidel gerammeld (€ 10.000 voor elke 18-jarige) maar door het hele verkiezingsprogramma heen is natuurlijk niet alles te verwezenlijken. 
Van GroenLinks hadden we iets meer nadruk willen zien op energietransitie, klimaatadaptatie en het afbouwen van subsidies op Biomassa Centrales. De dirigent heeft nog het nodige te doen om het orkest (samen met nieuwe coalitiegenoten) harmonieus te doen klinken.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. U kunt deze cookies weigeren. Dit heeft geen invloed op de functionaliteit van de website.