• 1
  • 2
  • 3


Welkom op de website van Huurdersvereniging InterWhere. 

InterWhere is een onafhankelijke huurdersvereniging. Zij heeft als doel de belangen te behartigen van alle bewoners die een woning huren van Stichting Intermaris in de regio Purmerend/Waterland. InterWhere is een actieve huurdersvereniging, die gericht is op het adviseren van haar leden. 
InterWhere heeft ook een actieve rol ten opzichte van woningcorporatie Intermaris, zowel in gesprekken met de directie als met het managersteam van Purmerend/Waterland. 
Het loont dus om lid te zijn van InterWhere. Met uw steun kunnen wij meer. Word ook lid!

DUURZAAMHEIDSKRANT BEEMSTER PURMEREND

Nuttige informatie en tips over verduurzaminggroenebalkonnen

logo's gemeentenEind 2020 stuurde de gemeente als bijlage in het Purmerends Nieuwsblad van 26 november de Duurzaamheidskrant mee. Een informatieve uitgave boordevol met interessante artikelen over verduurzaming van uw woonomgeving. Gemeente, corporaties en huurdersverenigingen gaan zich dit jaar ook richten op klimaatadaptatie. Mocht u nog even willen teruglezen wat er allemaal geschreven stond in de duurzaamheidskrant, klik dan hier.

Purmerend heeft inmiddels een duurzaamheidswebsite in de lucht: duurzaam.purmerend.nl.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. U kunt deze cookies weigeren. Dit heeft geen invloed op de functionaliteit van de website.