• 1
  • 2
  • 3


Welkom op de website van Huurdersvereniging InterWhere. 

InterWhere is een onafhankelijke huurdersvereniging. Zij heeft als doel de belangen te behartigen van alle bewoners die een woning huren van Stichting Intermaris in de regio Purmerend/Waterland. InterWhere is een actieve huurdersvereniging, die gericht is op het adviseren van haar leden. 
InterWhere heeft ook een actieve rol ten opzichte van woningcorporatie Intermaris, zowel in gesprekken met de directie als met het managersteam van Purmerend/Waterland. 
Het loont dus om lid te zijn van InterWhere. Met uw steun kunnen wij meer. Word ook lid!

Huurders, kies dit jaar niet uit gewoonte

Maar kies voor verlaging van woonlastenwegmetdewooncrisis

In verkiezingstijd hoor je van alles voorbijkomen maar het VVD Kamerlid Koerhuis maakt het weer eens bont: “Als je die (verhuurder)heffing afschaft, levert dat geen enkele woning meer op, want de corporaties hebben geld zat”.
Terwijl vrijwel gelijk een studie van het ministerie van financiën en van BZK aangeeft dat corporaties ruim 30 miljard Euro te kort komen om hun opgaven in de nabije toekomst voldoende te kunnen uitvoeren. Het is vreemd om nu
nog te zien dat partijen op winst staan die bijdragen aan miserabele toestand van de Nederlandse huurders. Maar de huurders zullen zich op de verkiezingsdag uitspreken voor en kabinet met politieke partijen die zéker de verhuurderheffing totaal willen afschaffen en zodoende meewerken aan het weer gezond maken van de volkshuisvesting met voldoende nieuwbouw,
verduurzaming en een aanpassing van de huurprijzen. Huurders worden met klem aangeraden naar de stembus te gaan!!

“Wonen is een mensenrecht, géén handelswaar”.
De politiek partij die dit niet onderschrijft is onze stem niet waard.

De Woonbond heeft daarvoor een kieswijzer samengesteld aan de hand waarvan men kan komen tot een partij keuze die past bij uw wensen.
Ga daarvoor naar: www.woonkieskompas.nl Na het beantwoorden van de vragen krijgt u een “schietschijf” te zien zoals hieronder afgebeeld (klik op de afbeelding om te vergroten). De partijen die binnen de cirkels vallen van uw aanwijzertje komen overeen met uw wensen en voorkeur om uw stem aan te geven.

woonkieskompas

 

wegmetdewooncrisisSamen met de achterban voert de Woonbond campagne tegen de wooncrisis. 
Ga naar wegmetdewooncrisis.nl en teken de landelijke petitie. Teken óók de petitie in je eigen gemeente. Die kun je vinden via zoek je lokale campagne.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. U kunt deze cookies weigeren. Dit heeft geen invloed op de functionaliteit van de website.