• 1
  • 2
  • 3


Welkom op de website van Huurdersvereniging InterWhere. 

InterWhere is een onafhankelijke huurdersvereniging. Zij heeft als doel de belangen te behartigen van alle bewoners die een woning huren van Stichting Intermaris in de regio Purmerend/Waterland. InterWhere is een actieve huurdersvereniging, die gericht is op het adviseren van haar leden. 
InterWhere heeft ook een actieve rol ten opzichte van woningcorporatie Intermaris, zowel in gesprekken met de directie als met het managersteam van Purmerend/Waterland. 
Het loont dus om lid te zijn van InterWhere. Met uw steun kunnen wij meer. Word ook lid!

Featured

Woonprotest in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag

huizenvoormensennietvoorwinst

Deze afbeelding en meer van soortgelijke spandoeken werden meegevoerd bij de protestactie in Amsterdam. Vele tienduizenden waren aanwezig om hun afkeer tegen het huidige beleid en het huidige kabinet te laten blijken. Drie kabinetten Rutte is echt te veel voor huurders en woningzoekenden. Regerende politici waren natuurlijk niet aanwezig want dan moet je met een spandoek lopen waarop duidelijk staat vermeld: “Mea culpa, mea maxima culpa”.
Politici, van welke huize ook, hebben allemaal schuld aan de grootste wooncrisis van deze en vorige eeuw. Onbegrijpelijk dat de VVD nog steeds de grootste partij is en dat huurders niet massaal de partij die een kleinere sociale woningmarkt wil en de koopsector met alle denkbare vormen van subsidie
bevoorrechten, niet keihard laten vallen. Huurders en woningzoekenden gaan nog 2x een grote protestmars organiseren: A in Rotterdam op zaterdag 17 oktober en B op zaterdag 13 november op het Malieveld in Den Haag.

Lees hiervoor ook de artikelen op de website van de Woonbond; hier kunt u ook zien hoe u aan  demonstratiemateriaal kunt komen.

Klik op de afbeelding om te vergroten

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. U kunt deze cookies weigeren. Dit heeft geen invloed op de functionaliteit van de website.