• 1
  • 2
  • 3


Welkom op de website van Huurdersvereniging InterWhere. 

InterWhere is een onafhankelijke huurdersvereniging. Zij heeft als doel de belangen te behartigen van alle bewoners die een woning huren van Stichting Intermaris in de regio Purmerend/Waterland. InterWhere is een actieve huurdersvereniging, die gericht is op het adviseren van haar leden. 
InterWhere heeft ook een actieve rol ten opzichte van woningcorporatie Intermaris, zowel in gesprekken met de directie als met het managersteam van Purmerend/Waterland. 
Het loont dus om lid te zijn van InterWhere. Met uw steun kunnen wij meer. Word ook lid!

Nog iets over energiearmoede

Onderneem tijdig actie wanneer u problemen verwacht als gevolg van verhoogde aardgasprijzen.energie spaarvarken 

Probeer zo snel mogelijk te voorkomen dat u door de verhoogde aardgasprijzen in de spiraal van energiearmoede terecht komt. U kunt zich hiervoor speciaal wenden tot een preventieconsulent van de gemeente via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Deze dienst neemt dan contact met u op om eventuele problemen te bespreken en mee te denken over oplossingen. U kunt ook telefonisch contact op nemen met de gemeente via 0299 – 480 478 en dan vragen naar de “Preventieconsulent Schulddienstverlening”.

logo purmerend beemster

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. U kunt deze cookies weigeren. Dit heeft geen invloed op de functionaliteit van de website.