• 1
  • 2
  • 3


Welkom op de website van Huurdersvereniging InterWhere. 

InterWhere is een onafhankelijke huurdersvereniging. Zij heeft als doel de belangen te behartigen van alle bewoners die een woning huren van Stichting Intermaris in de regio Purmerend/Waterland. InterWhere is een actieve huurdersvereniging, die gericht is op het adviseren van haar leden. 
InterWhere heeft ook een actieve rol ten opzichte van woningcorporatie Intermaris, zowel in gesprekken met de directie als met het managersteam van Purmerend/Waterland. 
Het loont dus om lid te zijn van InterWhere. Met uw steun kunnen wij meer. Word ook lid!

Nieuwe download

Onder Informatie\Downloads staan vele interessante en handige bestanden.Downloads Folder icon

Zojuist is onder de categorie Algemeen toegevoegd het klachtenformulier van InterMaris:

Heeft u een klacht over onze dienstverlening? Volg onderstaande stappen wanneer u een klacht heeft over onze dienstverlening, zoals bijvoorbeeld:

  • het niet nakomen van afspraken;
  • het handelen van onze medewerkers;
  • de kwaliteit van werkzaamheden die door ons, of in opdracht van ons zijn uitgevoerd.

De eerste stap: neem contact met ons op via de telefoon of mail. Dan proberen wij het, samen met u en de betreffende medewerker of afdeling, op te lossen.

De tweede stap: een officiële klacht. Kwam u er met de betreffende medewerker of afdeling niet uit? Dan kunt u een officiële klacht bij onze klachtencommissie indienen. Officiële klachten kunnen alleen schriftelijk worden ingediend. Dat kan via het klachtenformulier, per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per brief. We sturen u binnen vijf werkdagen een ontvangstbevestiging.

Daarna reageren we binnen veertien dagen inhoudelijk op uw klacht. Soms heeft het oplossen van uw klacht meer tijd nodig. Als dat zo is, dan hoort u dat van ons.

Eerder al werden geplaatst de folder 'Werken aan wonen 2022' van InterMaris en de modelbrief 'Melden gebreken' van de Huurcommissie. Hiermee kunt u gebreken in uw huurwoning melden en later ook mogelijk aanspraak maken op een huurverlaging.

Het loont wellicht de moeite om eens door de lijst met bestanden heen te kijken.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. U kunt deze cookies weigeren. Dit heeft geen invloed op de functionaliteit van de website.