• 1
  • 2
  • 3


Welkom op de website van Huurdersvereniging InterWhere. 

InterWhere is een onafhankelijke huurdersvereniging. Zij heeft als doel de belangen te behartigen van alle bewoners die een woning huren van Stichting Intermaris in de regio Purmerend/Waterland. InterWhere is een actieve huurdersvereniging, die gericht is op het adviseren van haar leden. 
InterWhere heeft ook een actieve rol ten opzichte van woningcorporatie Intermaris, zowel in gesprekken met de directie als met het managersteam van Purmerend/Waterland. 
Het loont dus om lid te zijn van InterWhere. Met uw steun kunnen wij meer. Word ook lid!

Featured

Op 16 januari 2023 verandert het zoeken naar een sociale huurwoning

Wat betekent het nieuwe systeem voor u?

Er zijn vier soorten punten: wachtpunten, zoekpunten, situatie- en startpunten. Wacht- en zoekpunten zijn er voor iedereen. Situatie- en startpunten kunnen worden aangevraagd als wordt voldaan aan een aantal voorwaarden.

huurwoningzoeken.pngKlik op de afbeelding om te vergroten.

Met het totaal aantal punten reageert u op woningen. Alle punten bij elkaar opgeteld bepaalt dus uw plek op de kandidatenlijst. Naast andere voorrangsregels die ook blijven gelden.

Bron en meer informatie: https://socialehuurwoningzoeken.nl/het-nieuwe-systeem/

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. U kunt deze cookies weigeren. Dit heeft geen invloed op de functionaliteit van de website.