• 1
  • 2
  • 3


Welkom op de website van Huurdersvereniging InterWhere. 

InterWhere is een onafhankelijke huurdersvereniging. Zij heeft als doel de belangen te behartigen van alle bewoners die een woning huren van Stichting Intermaris in de regio Purmerend/Waterland. InterWhere is een actieve huurdersvereniging, die gericht is op het adviseren van haar leden. 
InterWhere heeft ook een actieve rol ten opzichte van woningcorporatie Intermaris, zowel in gesprekken met de directie als met het managersteam van Purmerend/Waterland. 
Het loont dus om lid te zijn van InterWhere. Met uw steun kunnen wij meer. Word ook lid!

Het kabinet is gevallen
Featured

Het kabinet is gevallen

Is dit goed nieuws!

Het feit is dat - onder Rutte, hurend Nederland enorm in de problemen is gebracht. De armoede is omhoog geschoten, dakloosheid in Nederland is nog nooit zo hoog geweest. De tekorten aan woningen die is gecreëerd is er nog altijd, de wachttijden zijn enorm. De energiekosten niet meer te betalen voor de gewone mens. Wie had dit jaren geleden gedacht, dat voedselbanken/kledingbanken heel normaal is tegenwoordig. De lijst is eindeloos lang. Wat kan dit betekenen voor hurend Nederland, nieuwe kansen misschien.

Dat hebben wij natuurlijk met elkaar zelf in de hand, wij bepalen uiteindelijk, wie er gekozen wordt.

Laten we deze kans niet verspillen, het is aan de bevolking van Nederland nu,  om op een partij te stemmen die voor een rechtvaardig beleid staat.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. U kunt deze cookies weigeren. Dit heeft geen invloed op de functionaliteit van de website.