• 1
  • 2
  • 3


Welkom op de website van Huurdersvereniging InterWhere. 

InterWhere is een onafhankelijke huurdersvereniging. Zij heeft als doel de belangen te behartigen van alle bewoners die een woning huren van Stichting Intermaris in de regio Purmerend/Waterland. InterWhere is een actieve huurdersvereniging, die gericht is op het adviseren van haar leden. 
InterWhere heeft ook een actieve rol ten opzichte van woningcorporatie Intermaris, zowel in gesprekken met de directie als met het managersteam van Purmerend/Waterland. 
Het loont dus om lid te zijn van InterWhere. Met uw steun kunnen wij meer. Word ook lid!

Leefbaarheid

LEEFBAARHEID IS EEN VAN DE THEMA'S VAN WONEN
(Beschikbaarheid, Betaalbaarheid, Duurzaamheid en Leefbaarheid)

HV InterWhere heeft zeer regelmatig overleg met Intermaris over het onderwerp "Leefbaarheid". Veel bewoners hebben hier hun eigen ervaring mee. De één in de hoogbouw, een ander in een eengezinswoning met veel smalle achteromgangetjes en een derde ervaart alleen maar "ergernis" en "onveiligheid". Het is zeker niet de bedoeling deze signalen te bagatelliseren.

De huurdersvereniging begrijpt deze gevoelens en daarom gaat het gesprek met Intermaris vaak over dit onderwerp. We moeten eerlijk zeggen dat we met dit onderwerp niet tegen een muur lopen, maar gehoor vinden bij de corporatie. InterWhere doet er alles aan om het "angstgevoel" bij bewoners te helpen weg nemen en plaats te laten maken voor een "tevredenheid".
Aan de linkerkant van deze pagina vindt u onze opiniepeiling, klik hierop en u ziet 3 belangrijke mogelijkheden waardoor volgens u de leefbaarheid zou verbeteren. Vermeldt uw eigen belangrijkheid door onder het onderwerp een 1, 2 of 3 te plaatsen.

Maak Uw keuze. Met de uitslag kan HV InterWhere uw voorkeuren meenemen in het overleg.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. U kunt deze cookies weigeren. Dit heeft geen invloed op de functionaliteit van de website.