• 1
  • 2
  • 3


Welkom op de website van Huurdersvereniging InterWhere. 

InterWhere is een onafhankelijke huurdersvereniging. Zij heeft als doel de belangen te behartigen van alle bewoners die een woning huren van Stichting Intermaris in de regio Purmerend/Waterland. InterWhere is een actieve huurdersvereniging, die gericht is op het adviseren van haar leden. 
InterWhere heeft ook een actieve rol ten opzichte van woningcorporatie Intermaris, zowel in gesprekken met de directie als met het managersteam van Purmerend/Waterland. 
Het loont dus om lid te zijn van InterWhere. Met uw steun kunnen wij meer. Word ook lid!

Featured

Purmerend los van aardgas, en dan.....???

Met reclameborden geeft de gemeente aan dat er nog maar 25% van de bebouwde omgeving op aardgas is aangesloten.

purmerendgasvrij

Volgens Bartjens wordt dan 75% voorzien door het warmtenet van Purmerend: De Stadsverwarming (SVP). Onze bewoners weten ook dat de Stadsverwarming niet voldoet aan het "Niet Meer Dan Anders" (NMDA) principe, volgens de Warmtewet (1-1-2014).

Dit doet zich niet alleen voor in Purmerend maar het is een landelijke "epidemie". Alle warmtenetten rekenen te hoge kosten aan de gebruikers. SVP is nu al monopolist en wat als 100% van Purmerend door hen wordt bediend?

De gemeente Purmerend geeft dus ook aan, d.m.v. straatreclame, dat 75% van de inwoners te veel betaalt voor warmte en warm(tap)water. Dat is natuurlijk wel eerlijk toegegeven, maar als het aan de gemeente ligt betaalt straks 100% een te hoge energierekening. Zeker weten dat we daar met z'n allen daar nog eens over moeten praten met onafhankelijke deskundigen.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. U kunt deze cookies weigeren. Dit heeft geen invloed op de functionaliteit van de website.