• 1
  • 2
  • 3


Welkom op de website van Huurdersvereniging InterWhere. 

InterWhere is een onafhankelijke huurdersvereniging. Zij heeft als doel de belangen te behartigen van alle bewoners die een woning huren van Stichting Intermaris in de regio Purmerend/Waterland. InterWhere is een actieve huurdersvereniging, die gericht is op het adviseren van haar leden. 
InterWhere heeft ook een actieve rol ten opzichte van woningcorporatie Intermaris, zowel in gesprekken met de directie als met het managersteam van Purmerend/Waterland. 
Het loont dus om lid te zijn van InterWhere. Met uw steun kunnen wij meer. Word ook lid!

Over ons

Wie zijn we?

Na de fusie in 2012 van de woningcorporaties Wherestad uit Purmerend en IntermarisHoeksteen uit Hoorn zijn ook de beide huurdersverenigingen, respectievelijk Over en Wheer en Het Tympaan, een fusie aangegaan.

De nieuwe verenigingsnaam is: Huurdersvereniging InterWhere.

InterWhere is een onafhankelijke huurdersvereniging en is opgericht op 1 januari 2014. De huurders van de nieuwe woningcorporatie (sinds 2012) Stichting Intermaris in de regio Purmerend/Waterland kunnen zich als lid aansluiten bij HV InterWhere; de maandelijkse contributie bedraagt slechts € 0,25 per maand.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. U kunt deze cookies weigeren. Dit heeft geen invloed op de functionaliteit van de website.